Skip to main content
Centrum voor Conflicthantering
Open In Zwart Dames Sandalen Bullboxer Schoenen Houtiale qZYERO1qn Open In Zwart Dames Sandalen Bullboxer Schoenen Houtiale qZYERO1qn
Houtiale Zwart Schoenen Sandalen Dames In Open Bullboxer
Dames Schoenen Zwart Houtiale In Sandalen Open Bullboxer

Na actief luisteren om informatie goed te laten doordringen;  Het toepassen van de interventie I-E-I zodat u weet wat er speelt. Verschuift de focus met de 3e vaardigheid naar het boven tafel krijgen van de belangen. Dit kunt u als mediator heel goed doen door het toepassen van de vaardigheid herformuleren. Herformuleren of wel vertalen in meer effectieve woorden, onderhandelbare wensen en belangen.

Hoor je een klacht? Ga herformuleren!
Dames In Zwart Bullboxer Open Houtiale Schoenen Sandalen Hoor je een verwijt en heb je de neiging om in de verdediging te schieten? Ga herformuleren!

Mooie voorbeelden van herformuleren:

  • Van verwijt naar wens
  • Van woede naar verdriet
  • Van verdriet naar een wens
  • Van woede naar een positieve intentie

De basis zin hiervoor is: “Wilt u daarmee zeggen dat………? Klopt dat?”

Situaties

In Zwart Houtiale Open Schoenen Bullboxer Dames Sandalen

“Ik vind deze manier van praten uitzichtloos….”
H: U heeft er behoefte aan vooruit te komen? Klopt dat?

“Zo kan ik echt niet met hem samenwerken, hij laat alle rotklussen aan mij over!”
H: Zegt u daarmee dat u hier met elkaar uit wil zoeken hoe u een goede werkverdeling krijgt, met respect voor ieders wensen hierin? Klopt dat?

 

WEEK VAN DE MEDIATION 2018 – CONFLICTEN OPLOSSEN IS BETER DAN UITVECHTEN

Ben je benieuwd naar wat mediation precies inhoudt? Of wat het voor jou kan betekenen? Van 15 tot en met 19 oktober organiseert de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) met haar leden de tweede Week van de Mediation. Tijdens de Week van de Mediation laten mediators met verschillende expertises zien dat mediation werkt. Overal in Nederland worden activiteiten georganiseerd. Bezoek een workshop, doe mee aan een proefsessie en ervaar hoe mediation jou kan helpen. Het CvC heeft o.a. de Conflicttour© ontwikkeld. Een aantal ambassadeurs van de NMV gaan hiermee in hun eigen regio aan de slag. Zie de NMV-site voor meer info. Kijk op Sooco Voorjaar Voor Biker – Collectie Dames Boots 2018 Zomer xZPzzq8 voor activiteiten bij jou in de buurt.

Conflicten oplossen is beter dan uitvechten.
Week van de Mediation 2018

Sneakers Hoog Jeans nl Versace Zalando Black pO5Eqqw
Dames Tenere Enkellaarsjes Bergschoenen Black Schoenen Light Aigle UIdqg00The Winterschoenen Puma Zwart Goedkoop Groothandel Dames Rens gUURS1z551 Sneaker Van • Dsquared2 Kalfsleer Bijenkorf De 4dHwHFvOq
Houtiale Zwart Bullboxer Open Schoenen Dames Sandalen In